Dansk Border & Fifeklub

Stiftet 2008

NYT NYT NYT


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NYT   NYT   NYT
-----------------------------------------------------------------------------

gert brandt2RÅbent Nordisk Mesterskab 2.December 2017

Bellinge Idrætscenter, 5250 Odense SV

Så er DANSK BORDER FIFE & GLOSTERKLUBBENS  store udstilling i Odense overstået.

Vi skulle for første gang være i lokaler hos Bellinge Idrætscenter, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med den måde vi fik stillet det hele an på.

Særskilt lokale til morgenkaffen og vores dejlige frokost, alt sat i gang af vore dygtige ”køkkenpiger ” Den mad får så meget ros fra mange af vore udstillere.

Jeg selv havde fået den ærede titel af udstillingsleder (en skulle jo have den) og  da jeg nok var den eneste, der ikke lavede højlydt vrøvl, blev det altså mig i år.

Jeg vil gerne rette en tak til alle der har været med til at få afviklet udstillingen. Her har været mange involveret i såvel planlægning og i selve op og nedtagning af udstillingsreoler, kørsel frem og tilbage med reoler, personer til at køre fuglene frem til dommerbedømmelse og tilbage på reolerne igen. Registrering af tilmeldte fugle, burkort,fremstilling af kataloger og resultatlister, oprydning efter udstillingen ja kort sagt alle der har givet en hjælpende hånd, uden jer ingen udstilling.

Så vidt jeg har erfaret var også alle udstillere tilfredse med lokaliteterne, og jeg hørte også kun positive tilkendegivelser fra Gloster klubbens medlemmer.

Der kan selvfølgelig være ting som skal/ bør ændres inden næste udstilling, og i så tilfælde, vil vi gerne høre jeres mening.

Igen, mange tak for en god udstilling- håber på at se rigtig mange udstillere til næste år også.

Hilsen

Gert Brandt

  

 

 

 

 

 

 

Oversæt

Danish Dutch English Finnish German Norwegian Swedish

Vi har 15 gæster og ingen medlemmer online

DANSK BORDER OG FIFEKLUB

© 2011 Alle Rettigheder forbeholdes.